Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

Välkommen till vårt traditionella julmöte med ett av Sveriges bästa flyglotteri

Skrivet datum: 30 november 2013

Uppdaterat datum: 3 december 2013

Text: Bernt Olsson

 

Traditionellt julmöte med ett av Sveriges bästa flyglotterier. Flygfotografen Gunnar Åkerberg visar bilder från flygåret 2012.

Söndagen den 8 december är det åter dags för SFF Stockholms traditionella julmöte och ett av Sveriges bästa flyglotterier! Under julmötet kommer flygfotografen Gunnar Åkerberg att visa bilder från flygåret 2012.

Det blir en mix av bilder på civila och militära flygplanstyper som visas - både äldre och nyare flygplan - propeller och jet. Från resor i Sverige, England, Tjeckien och USA finns exempelvis bilder från besök på flygbaser, militära flygövningar samt svenska och internationella flygdagar från Dala-Järna i Sverige till CAF Airsho i Midland, Texas.

Gunnar Åkerberg är mångårig frilansmedarbetare på flygtidskriften Flygrevyn och hans bilder samt artiklar publiceras även regelbundet i andra svenska och utländska flygtidskrifter och böcker.

SFF Medlemsservice kommer att vara på plats med de senaste flygböckerna. Passa på att ge dig själv, eller någon annan en julklapp!

Plats: Armémuseum i Stockholm, Riddargatan 13 (T-bana Östermalmstorg) hörsalen 4 tr.

Tid: Söndagen den 8 december kl. 14.00

Arrangör: Svensk Flyghistorisk Förening, Region Stockholm

 

För besök på SFF-aktivitet behövs ej entréavgift erläggas på museet. 


Bjud gärna med några vänner! Ju fler desto bättre!

 

Välkomna!

Med vänlig hälsning

Bernt Olsson

Ordförande

SFF Stockholm

På Flygfesten 1986 gjorde Stellan Andersson en ”touch and go” med en AJ 37 Viggen på Dala-Järnas korta bana. 2012 var Stellan tillbaka med en låg passage över banan med utfällda landställ innan han drog på och startade sin uppvisning

På Flygfesten 1986 gjorde Stellan Andersson en ”touch and go” med en AJ 37 Viggen på Dala-Järnas korta bana. 2012 var Stellan tillbaka med en låg passage över banan med utfällda landställ innan han drog på och startade sin uppvisning. Foto: Gunnar Åkerberg.

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm