Hem Nyheter Aktiviteter Fotogalleri Nyhetsbrev Sök Om oss

 

SFF Stockholm - Nyhetsbrev

 

 

 

Vill du prenumerera på SFF Stockholms Nyhetsbrev? I så fall kan du fylla i ditt namn och e-postadress i formuläret nedan. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt. Prenumeration innebär att du får nyhetsbrevet direkt till din e-postlåda cirka en gång per månad, med uppehåll under sommarmånaderna. Du behöver inte vara medlem i SFF för att prenumerera.

 

Nyhetsbrevet innehåller information om våra kommande möten, uppdateringar på hemsidan samt annan flyghistoriskt intressanta nyheter och information om flyg och flyghistoria i Stockholmsregionen.

 

 • Du kan när som helst avsluta din prenumeration, genom att använda den länk som finns i nyhetsbrevet eller länken längst ner på denna sida.
   
 • Om du har bytt e-postadress och vill fortsätta prenumerera, så avslutar du först prenumerationen som gäller för dina gamla e-postadress. Sedan anmäler du dig som prenumerant på nytt.
   
 • Se till att ditt SPAM-filter i ditt e-postprogram inte stoppar mail från adressen nyhetsbrev@sffsto.se.
   
 • E-postadresser som anmäls till SFF Stockholm lagras för ändamålet att skicka ut nyhetsbrevet. Vi kommer aldrig att lämna ut din e-postadress till någon annan.
   
 • Genom att registrera och bekräfta din e-postadress så samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig

 

Välkommen som prenumerant på nyhetsbrevet!

 

 


 

 Klicka här om du vill avprenumerera.

 

 

 

 

© Svensk Flyghistorisk Förening Region Stockholm