Välkommen till föredrag om ”Mitt flygarliv i allmänhet och konstflyg i synnerhet”

Till vårt fördragsmöte på söndag den 24 mars har vi bjudit in Sanna Hedin som kommer berätta om sitt flygarliv under rubriken, ”Mitt flygarliv i allmänhet och konstflyg i synnerhet”. Sanna har flygningen som en livsstil och man kan ofta träffa på henne vid flygfälten på Skå-Edeby eller Håtunaholm.

Sanna är ursprungligen från Örnsköldsvik, men är numera baserad i Stockholm.

Sanna har en Extra EA-300 på Skå-Edeby och en Piper Pa-12 står på Håtunaholm. Hennes föredrag handlar delvis om hur hon av en slump började flyga för drygt 15 år sedan – som flygrädd tonåring och hur hon har fortsatt till där hon är idag – nyantagen till Svenska landslaget som ska tävla i Rumänien i konstflygning i september i år.

När Sanna inte flyger aerobatics så är det veteranflygplan som gäller. hon har tagit sjöflygrating i en Cessna 206 och har även några timmar i en Cherokee Six, men det är inte där fokus för föredraget kommer ligga.

Det handlar inte bara om mig. Det handlar också om flygplanen i mitt liv. Och om konstflygning. Jag hoppas vi ses där hälsar Sanna.

Sanna Hedin. Foto: Thomas Woxberg
Sanna Hedin. Foto: Thomas Woxberg

Armémuseum har numera likt alla andra statliga museer entréavgift. Om du bara tänker besöka SFF Stockholms föredragsmöten så behöver du inte betala någon avgift. Säg bara till i kassan att du ska delta i mötet. Däremot om du även planerar att titta på museets utställningar, antingen före eller efter vårt möte, så ska full entréavgift erläggas.

​Bjud gärna med en eller flera kompisar! Ju fler desto bättre! Ingen föranmälan! Alla är välkomna på våra möten – du behöver inte vara medlem i SFF för att delta!

Observera att våra föredragsmöten nu hålls på söndagar! Håll dig informerad! Prenumerera på SFF Stockholms nyhetsbrev! Det är helt gratis! Anmäl dig här!

Plats: Armémuseum, hörsalen 4 tr. Riddargatan 13 (T-bana Östermalmstorg)
Datum och tid: Söndag den 24 mars 2024 kl. 14.00
Entré: Fri entré till museet för dig som ska lyssna på föredraget.
Arrangör: Svensk Flyghistorisk Förening, region Stockholm